İzmir'de 2. kez epilepsiye pedal çevirdik..


İLK SES GAZETESİ


Epilepsiye Pedal Çevir

  
Türkiye'nin çeşitli kentlerinde iki yıldır devam eden Epilepsi farkındalık hareketi bu yıl İzmir'de 16-17 Nisan tarihlerinde tüm halkın davet edildiği kapsamlı iki etkinlikle topluma mesaj verecek.

Etkinliğin ilk gününde; İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde halkı bilgilendirmeye yönelik düzenlenen “İzmir Epilepsi Hasta Okulu" Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Türk Epilepsi ile Savaş Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Barış Baklan'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneler Birliği, İzmir Tabip Odası ve UCB Pharma'nın destekleri ile hazırlanan organizasyonda; Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bozyaka Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Hastanesi hekimleri konuşmacı olarak yer alacak.

Organizasyonun ikinci günü olan 17 Nisan Pazar günü de İnciraltı Kent Ormanı Otoparkı önünden saat 10.00'da “Epilepsi'ye Pedal Çevir" sloganı ile bisikletli tur start alacak. Ülkemizde hala sosyal açıdan tabu olan hastalık hakkında toplumu bilinçlendirmeye yönelik düzenlenen bisiklet turu halka açık olacak. Her yaştan katılımcı 
olabilecek.










http://www.izmir.com.tr/Pages/Art/OtherDetail.aspx?Otherid=31309&Epilepsiye%20Pedal%20%C3%87evir

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Epilepsi hastaları ne engelli ne sağlıklı görülüyor

EPİLEPSİ HASTALARININ SÜRÜCÜ EHLİYETİ ALMALARI İLE İLGİLİ YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK İÇİN HAZIRLANMIŞ OLAN ÖNERİ TASLAĞI